Wij helpen u niet alleen graag verder als u een nieuwe centrale verwarming, airco of sanitaire voorziening wenst aan te leggen, maar ook als uw CV ketel of Airco aan een onderhoudsbeurt toe. Roep zeker onze hulp in wanneer er (dringende) herstellingen uitgevoerd moeten worden aan uw airco, verwarming of sanitair. Met onze gecertificeerde technicus laat u niets aan het toeval over.

Ondertussen staan we ook al bekend voor onze uitstekende dienstverlening: een dringende lek, een verwarming in panne, een defecte kraan, te warm of te koud …. U kan telkens beroep op ons doen zodat u niet steeds opnieuw op zoek moet gaan naar een nieuwe partner voor uw verwarming, uw airco of uw sanitair.

Bij Geva Techniek hebben wij aandacht voor de wensen en behoeften van onze klanten. Wees dus niet bevreesd om ons te vragen of wij u kunnen helpen met diverse klussen: “vragen staat vrij”. Ook met kleine klusjes helpen wij u graag: verlichting ophangen, lampen vervangen, stopcontact vernieuwen of terug vastzetten, … Kortom, klussen waarvan u niet weet wie u kan helpen. Wanneer wij vermoeden dat wij u niet persoonlijk kunnen helpen, verwijzen we u zeker door naar één van onze partners.

Geva Techniek - Herstellingen