Mijn naam is Geert Van Cauteren. Na een loopbaan van 15 jaar als vak expert in loonverband, zette mijn echtgenote en ik onze eerste stappen als zelfstandig ondernemer in januari 2015. Als relatief nieuwe speler op de markt, zijn we nog op korte termijn beschikbaar. Daarom houden we rekening met uw werktijden en staan wij ervoor open om ook buiten de reguliere tijden beschikbaar te zijn.

Door enerzijds onze jarenlange expertise en anderzijds onze frisse kijk op de markt, leveren wij snel de geschikte oplossing voor uw probleem. Persoonlijke service is daarbij één van onze kernwaarden. Daarom hebben we niet alleen aandacht voor de technische kwaliteit van onze installaties, maar ook voor een esthetisch verantwoorde afwerking. Het oog wil ook wat…

Wij geloven bovendien in de kracht van tevreden klanten. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u een uitstekende dienstverlening te verzekeren, passend bij uw levensstijl. Zowel voor, tijdens als na het installatieproces. Betrouwbaarheid staat voor ons daarin centraal. Hopelijk werkt uw tevredenheid aanstekelijk voor uw familie, vrienden en kennissen.